Multumesc Ana pentru reteta ! Au fost foarte bune :)
Ingrediente: 250 gr faina 150 gr parmezan ras 100 gr unt 4 linguri smantana lapte sau apa cat cere aluatul (puneti cate o lingura o data) 1 praf de copt
Se amesteca toate ingredientele si se framanta aluatul. Se pune in frigider pentru jumate de ora, se intinde o foaie nu prea groasa si se decupeaza forme. Se ung cu ou batut cu o lingura de lapte si se coc aproximativ 15 minute in cuptorul preincalzit.
Si am mai facut o tura de patratele cu telemea :) Reteta aici.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Ce pofta mi-ai facut! Eu sint moarta dupa ele. S-a notat! O zi minunata si un Advent linistit! Cami
RăspundețiȘtergereYumiii Yumiii!
RăspundețiȘtergerece culoare au, ce apetisante is! mmm!
RăspundețiȘtergeremmm,ce bine-arata!
RăspundețiȘtergereMultumesc ! Foarte bune au fost ;)
RăspundețiȘtergerece pofta mi ai facut!!!arata foarte bine!!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Ana !
RăspundețiȘtergereCe bine arata!!!O sa le incerc si eu desi am o reteta foarte asemanatoare
RăspundețiȘtergere