Ingrediente:
2 cartofi
3 morcovi subtiri
2 fire subtiri de patrunjel
150 gr mazare
3 gogosari murati
1 ceapa
2 fire ceapa verde
patrunjel verde
pasta de ardei
delikat, boia, piper
Se toaca marunt ceapa si se caleste in putin ulei. Se adauga apa, morcovii si patrunjelul taiate feliute, cartofii taiati cubulete, delikat. Se lasa sa fiarba si cand sunt aproape gata se adauga mazarea si gogosarii murati taiati patratele. Se adauga 3-4 linguri de zeama de la gogosari, pasta de ardei, condimente si apoi patrunjelul tocat marunt. Eu am mai adaugat si o mana de taitei.
O idee notabila; o voi face si eu.
RăspundețiȘtergereMultumesc Maria ! E foarte buna, acrisoara si usoara :)
RăspundețiȘtergereFoarte interesant.
RăspundețiȘtergereMultumesc Calin !
RăspundețiȘtergere