Ingrediente: 6 oua 6 linguri zahar 6 linguri faina 1 lingura cacao 400 ml frisca lichida Hu-la-la 200 gr ciocolata alba 200 gr ciocolata cu lapte biscuiti cu cacao
Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, faina si cacaoa. Se toarna compozitia in tava pe hartie de copt si se coace blatul pentru 15 minute. In doua vase se toarna cate 200 ml frisca lichida si se adauga ciocolata rupta in bucatele. Se lasa pe foc pana se topeste ciocolata, se lasa sa se raceasca si se pun la frigider pentru o ora. Apoi se mixeaza pana se intaresc cremele.
Se toarna crema cu ciocolata alba peste blat, se aseaza un strat de biscuiti, iar apoi crema cu ciocolata cu lapte. Se tine la frigider.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
wow che buoni!
RăspundețiȘtergereGrazie Federica !
RăspundețiȘtergerearata super, imi lasa gura apa!
RăspundețiȘtergerearata delicios prajitura aceasta...
RăspundețiȘtergereMultumesc ! Este tare buna praji asta, ciocolatoasa rau :)
RăspundețiȘtergerede crescut in blat nu se pune nimic?
RăspundețiȘtergereNu este necesar.
RăspundețiȘtergere