duminică, 21 martie 2010

Supa de pui si varza


Ingrediente:
1 piept de pui
1 ceapa
1 ardei rosu
1 gulie
1 morcov
1/2 varza
patrunjel verde, cimbru
1 lingurita delikat
2 linguri sos de tomate
sare, piper

Se toaca ceapa si ardeiul si se calesc putin. Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si se mai lasa 2-3 minute. Se adauga apa, apoi restul legumelor si delikatul. Se lasa la fiert iar cand legumele sunt aproape gata se adauga sosul de tomate, patrunjelul si cimbrul, sare si piper.

11 comentarii:

  1. ai pus atatea legume bune.renunta la delicat !
    te asteapta un premiu mic si virtual pe blogul meu

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat pana acuma supa de pui in combinatie cu varza, dar arata minunat.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pansy, multumesc pentru premiu !
    Kristina, si eu am incercat combinatia asta pentru prima data ... a iesit foarte bun ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună ziua, vă trimit acest mesaj în speranţa unei colaborări de link exchange.
    Dacă sunteţi de acord, trimiteţi un mesaj cu numele blogului si adresa :)
    Titlu : Reteta la retetă
    Adresa : http://retetalareteta.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. I love your blog!

    This looks so delicious!

    Have a nice time!
    Paula

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesanta aceasta supa da prea multe zarzavaturi!:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Minunata supa.. E un deliciu chiar si pentru cei care tin dieta... O zi frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  9. De-a lungul timpului, gastronomia din fiecare popor a parcurs o serie de transformari, adaugiri si imbunatatiri. In Europa, datorita dominatiei romane si elene s-au imbinat cele doua stiluri gastronomice, de la cel mai simplu la cel mai complex. Rafinamentul grecilor in a crea in bucatarie impreuna cu priceperea italienilor de a imbina ingredientele, astfel incat cel care savura din bucatele pregatite nu isi putea da seama din ce este preparat, au reusit sa faca din a gati o adevarata arta.
    Din fericire, in Romania au patruns din cele mai variate si mai interesante bucatarii ale lumii. Astfel ca astazi ne putem bucura de o varietate de gusturi cum ar fi cel italian, francez, indian, chinezesc, japonez, tailandez, libanez si multe altele.
    Fie ca alegi pastele pregatite cu grija de italieni la care asortezi un vin bun, fie ca te delectezi cu finetea mancarurilor chinezesti aburinde pe plita incinsa sau in traditionalul wok, fie ca preferi aroma condimentelor din bucataria indiana care din punct de vedere ayuverdic acestea detin proprietati vindecatoare si sunt menite sa stabileasca armonia corpului tau, trebuie sa stii ca a manca sanatos si natural este vital pentru sanatatea si echilibrul corpului tau. In acest sens, ingredientele naturale fac diferenta.
    In vremurile pe care le traversam, a manca sanatos devine o provocare. Lasandu-ne angrenati in rutina, avem tendinta sa facem excese culinare, sa ne alimentam nesanatos si total necorespunzator nevoilor noastre sau pur si simplu sa sarim peste mese pentru a oferi prioritate altor activitati care noua ni se par mai importante dar care in realitate nu sunt.
    Gustul mancarii este unul dintre indicatorii care ne motiveaza sa mancam. De aceea, combinarea ingredientelor si asortarea lor cu grija este obligatorie. Cultura gastronomica, devine din acest motiv si mai pretioasa. Dar pe langa aceasta cultura si pricepere mai exista un ingredient de baza nelipsit din orice mancare, si anume pasiunea cu care este preparata. Atunci cand gateste, bucatarul lasa o parte din el in creatia lui. Cand este pregatita cu drag, mancarea are un gust inedit.
    Acestea fiind spuse, se pare ca pentru a te bucura de o masa ideala este nevoie de ingrediente naturale de calitate, de priceperea si inspiratia bucatarului, de suflet pentru a adauga aroma deosebita mancarii dar si de alegerea momentului potrivit.
    Naturalgustcatering.ro iti sta la dispozitie pentru a-ti impartasi aceste secrete si nu numai. Poti face din masa ta o ocazie speciala de care sa te bucuri tu dar si cei apropiati tie.

    RăspundețiȘtergere
  10. INVITATIE DE PARTICIPARE LA CAMPANIA "CLATIDIADA BLOGGERILOR CULINARI"
    Primii 70 de bloggeri care se inscriu la acest "drive test" al tigailor pentru clatite, primesc GRATUIT cate o tigaie pentru clatite marca Fissler.
    http://retete-de-mancaruri.blogspot.ro/2012/07/clatidiada-bloggerilor-culinari.html

    RăspundețiȘtergere