Ingrediente: 250 gr faina 3 linguri ulei de masline 110 ml apa calduta sare 1/2 lingurita de zahar 1 lingurita drojdie uscata
50 gr unt parmezan ras 1 galbenus
Se framanta aluatul si se lasa la dospit, dupa care se intinde o foaie subtire, se unge cu unt si se ruleaza. Se lasa 10 minute dupa care se intinde din nou. Se decupeaza forme care se ung apoi cu galbenus de ou si se presara cu parmezan ras. Se coc la foc mediu pana se rumenesc frumos.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Immm ce faini ti-au iesit! Super pozele. Reteta am luat-o si eu de la Laura Adamache! Mi-ai facut o pofta....!
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru reteta, si tie si Laurei !
RăspundețiȘtergerece bine arata!
RăspundețiȘtergereimi dai si mie astia din poza?:d
Multumesc Gaby ! Dar te rog ... serveste-te :)
RăspundețiȘtergereBuna,am agsit din intamplare cite-ul tau,deci m ai dat gata he he,sotul tau e tare norocos,ai niste retete superbe
RăspundețiȘtergereMultumesc ;) Ma bucur ca iti plac retetele mele !
RăspundețiȘtergereE ca retzeta de foietaj, numai ca nu se pune untura.
RăspundețiȘtergere