joi, 2 iulie 2009
Dovlecei umpluti cu legume si carnati
Ingrediente:
3 dovlecei
2 carnati mai subtirei
1 ceapa
1 ardei verde
4 ciuperci champignon
3 linguri de orez
patrunjel verde
sare, piper, boia
1 cub Knorr de ciuperci
1 ou
Sos:
5 catei de usturoi
3 linguri pasta de tomate
1 lingura pasta gulas
2 cuburi Knorr smantana si patrunjel
marar
Carnatii se taie feliute si se lasa la prajit intr-o tigaie fara ulei. Se adauga ceapa si ardeiul tocate, apoi ciupercile si cubul Knorr. Se lasa putin la calit, apoi se adauga orezul, condimentele si patrunjelul verde tocat. Se lasa la racit, apoi se amesteca cu oul.
Intre timp se prepara sosul. Se dau cateii de usturoi prin presa si se calesc in putin ulei. Se adauga sosul de rosii, pasta gulas, apa ochiometric si cuburile Knor, apoi mararul tocat.
Dovleceii se taie in patru, se curata pe interior si se umplu. Se aseaza intr-un vas yena si se toarna sosul peste. Se dau la cuptor, iar din cand in cand se scot si se mai toarna din sos peste ei. Cand orezul este fiert sunt gata.
Din pacate nu am mai ajuns la fac o poza de final :(
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu