joi, 12 martie 2009

Supa de pui cu taitei de casa


Ingrediente:
pui
1 ceapa
1 morcov mare
delikat
patrunjel verde
taitei

Se pune puiul la fiert, cu ceapa crestata in patru si morcovul taiat in 4 bucati. Se adauga putin delicat. Puteti sa mai puneti si alte legume, eu atat am avut. Eu am folosit pulpe de pui dezosate, care apoi le-am prajit la cuptor.
Lasati supa sa fiarba. Cand morcovul este fiert, se scoate din supa, se scoate si puiul. Supa se strecoara intr-un alt vas. Se pune pe foc, se mai adauga delikat dupa gust. Cand incepe sa fiarba se adauga taiteii si patrunjelul verde tocat. Se lasa sa mai fiarba 2 minute. Taiteii i-am primit de la bunica mea :) Foarte buni !

4 comentarii:

  1. Minunata,si usoara.Asta este papa mea favorita de duminica.te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, e tare faina supita asta. Si taiteii de casa ii dau un gust super.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna supica, voi face si eu duminica (am gaina de casa :) de la mama)
    Te rog sa treci, pe la mine pentru a ridica leapsa muzicala
    Un sfarsit de saptamana placut

    RăspundețiȘtergere
  4. Diviana, cu gaina de casa o sa iasa si mai buna. Pofta mare ! Un weekend fain si tie.

    RăspundețiȘtergere