luni, 14 decembrie 2009

Rulada cu branza dulce







Blat:
5 oua
5 linguri zahar
6 linguri faina
1 lingurita esenta de rom
Umplutura:
1/2 borcan gem de caise
100 gr unt
350 gr branza dulce
zahar pudra dupa gust
1 lamaie mica

Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, esenta de rom si faina. Se amesteca bine. Se toarna compozitia in tava, pe hartie de copt, se niveleaza si se coace blatul 15 minute. Se scoate din cuptor si se ruleaza intr-un prosop. Se lasa sa se raceasca.

Se mixeaza untul cu zaharul pudra, se adauga branza, coaja rasa si zeama de la lamaie si se amesteca bine. Se desface blatul, se unge cu un strat subtire de gem, apoi se intinde branza. Se ruleaza si se decoreaza. Se tine la rece.

6 comentarii:

  1. Ala dar ce bine arata!!!!Super!Felicitari!Trebuie sa o fac neaparat...1ºca ne plac prajiturile cu branza mult,2º este simpla si 3ºare aspect foarte imbietor(dar nu o sa pun rom ca nu ne place)!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Good idea!!!
    F. bn arata.
    Tks. Mai schimb si eu look-ul culinar :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Judy ! Fely, stiam eu ca o sa-ti placa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Ala! Rulada ta cu branza arata atat de bine. Iubesc prajiturile cu branza! Iti doresc spor la treaba si la cat mai multe bunatati de sarbatori. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Davella ! Mult spor si tie !

    RăspundețiȘtergere
  6. arata super!!! doar ca nu se stie in ce fel de tava se pune blatul...si astfel mi-am luat o mare teapa...ca sa nu mai zic de branza dulce...care probabil trebuie sa fie de casa....daca e la caserola o sa iasa prea moale pt a rezista ''rularii'' ....una peste alta....cum naiba ar trebui sa stiu la ce temperatura si in ce fel de tava se coace tot cktul de aluat?!!! probabil e doar un reminder pt autor nu o reteta pentru tot omu'.....

    RăspundețiȘtergere

Blog
home Blogs - BlogCatalog Blog Directory
LinkPro - Director Web
Gastronomie
Promoveaza, Descopera si Adauga siteuri pe TopDir.ro