duminică, 21 februarie 2010

Taitei de orez cu muschiulet de porc




Ingredinte:
500 gr taitei de orez
300 gr muschi de porc
sare, piper
1 ceapa
1 morcov
1 ardei rosu
50 gr mazare congelata
1/2 sticluta sos de soia
1 lingura amidon

Se taie carnea in fasii subtiri, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in putin ulei de masline. Cand este rumenita se adauga pe rand legumele taiate in fasii subtiri: ceapa, morcovii, ardeiul, apoi mazarea (a mea a fost foarte cruda si n-a trebuit fiarta inainte). Se lasa sa se caleasca putin legumele. Se adauga sosul de soia, amidonul si putina apa. Se mai lasa vreo 2 minute pe foc dupa care se amesteca cu taiteii de orez.

2 comentarii:

  1. Изглежда прекрасно!Хубава вечер!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata. Imi place foarte mult prezentarea pozelor din blogul tau. felicitari.

    RăspundețiȘtergere