Ingrediente: 6 albusuri 5 linguri de zahar 1 zahar vanilat 8 linguri faina 1/2 praf de copt 100 gr coaja de portocala confiata
Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga faina si praful de copt, apoi coaja de portocala confiata. Se torna in forma unsa si tapetata cu faina si se coace 30 de minute la 180C. Super simplu si rapid.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Arata senzational checul, imi place foarte mult si forma, arat foarte bine.
RăspundețiȘtergereDeve essere buonissima!! me la segno!! ciao!
RăspundețiȘtergereMultumesc Vicky ! Ma bucur ca iti place :)
RăspundețiȘtergereGrazie Federica ! E' molto semplice e veloce da fare. Perfetto quando si ha qualche rimanenti albumi da ciambella :)
RăspundețiȘtergere