luni, 6 iulie 2009

Chec cu albusuri



Ingrediente:
6 albusuri
5 linguri de zahar
1 zahar vanilat
8 linguri faina
1/2 praf de copt
100 gr coaja de portocala confiata

Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga faina si praful de copt, apoi coaja de portocala confiata. Se torna in forma unsa si tapetata cu faina si se coace 30 de minute la 180C. Super simplu si rapid.

4 comentarii:

  1. Arata senzational checul, imi place foarte mult si forma, arat foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deve essere buonissima!! me la segno!! ciao!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Vicky ! Ma bucur ca iti place :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Grazie Federica ! E' molto semplice e veloce da fare. Perfetto quando si ha qualche rimanenti albumi da ciambella :)

    RăspundețiȘtergere