marți, 17 martie 2009

Cotlet de porc la cuptor


Ingrediente:
cotlet de porc feliat
1 ceapa rosie mica
4 catei de usturoi
1 lingura ulei de masline
1 lingura pasta de rosii
2 linguri apa
sare, piper, boia

Se face un sos din ceapa tocata marunt, usturoiul dat prin presa, ulei, pasta de rosii, apa si condimente. Se unge o tava cu ulei, se aseaza feliile se carne si se ung cu sosul. Se lasa la cuptor 45-50 de minute. Am servit cu cartofi fierti in coaja si mujdei.

6 comentarii:

  1. o sa fac si eu cotletul asa.arata bine

    RăspundeţiȘtergere
  2. Cata, sa-mi spui cum ti-a iesit. Sigur o sa-ti placa ;) Eventual, poti sa lasi carnea la marinat in sos vreo ora, doua. O sa fie si mai buna.

    RăspundeţiȘtergere
  3. la ce temmperatura sa pune la cuptor....???

    RăspundeţiȘtergere
  4. Eu de cele mai multe ori pun la 180 de grade. Acuma depinde mult si de cuptor ...

    RăspundeţiȘtergere