Ingrediente: 8 felii de paine 4 oua 150 ml lapte 3 linguri zahar 1 zahar vanilat esenta de rom 2 banane 1 ciocolata nuci / migdale
Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga laptele si esenta de rom. Se taie feliile de paine cubulete. Se fac doua straturi de paine peste care se toarna din compozitia de oua si lapte, bucatele de ciocolata, felii de banane si nuci/migdale. Se lasa la cuptor pentru 20-25 de minute. Dupa ce a fost gata am turnat peste un sos dintr-un albus batut si amestecat cu lichior de ciocolata alba. Am servit si alaturi de inghetata de banane.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu