luni, 1 iunie 2009

Spuma de capsuni

Ingrediente:
200 ml frisca lichida
300 gr capsuni
175 gr iaurt
zahar praf dupa gust

Se bate frisca lichida si se adauga capsunii mixati bine, bine cu iaurtul. Se adauga si zahar praf dupa gust. Delicios ! Jumatate am pus la congelator, asa ca am papat si inghetata de capsuni :)

4 comentarii:

  1. Super reteta asta chiar acum am in frigider niste capsunele ,maine iau si frisca lichida si promit sa fac si eu.
    Am si eu o reteta de spuma dar este cu albusuri crude si e cam grea dar BUNAAA !!!
    Eu sunt inebunita dupa capsuni asa ca orice cu ele tre sa fie bun ,bun !!!

    Mersi de reteta !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Amy ! Da, si spuma cu albusuri este super buna. Mama doar asa face. Eu m-am gandit ca ar fi buna si cu frisca lichida si chiar asa a fost :) Sa folosesti un iaurt mai gros, sa nu devina prea moale spuma. Sa ai spor si pofta buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Reteata asta e super tare si plus ca arata foarte foarte bine!Abia astept sa gust....si vreau sa fac si inghetata!mmmmmmmmmmmmm!

    RăspundețiȘtergere

Blog
home Blogs - BlogCatalog Blog Directory
LinkPro - Director Web
Gastronomie
Promoveaza, Descopera si Adauga siteuri pe TopDir.ro