marți, 17 februarie 2009

Black-bottom banana bars



Reteta tasteofhome.com

Ingrediente:

100 gr unt

200 gr zahar

3 oua

3 banane coapte

esenta de vanilie

240 gr faina

1 praf de copt

1/2 lingurita sare

30 gr cacao
fulgi de migdale

Într-un bol se amesteca untul si zaharul. Se adauga ouale, unul cate unul, apoi bananele mixate si esenta de vanilie.

Intr-un alt bol se amesteca faina, praful de copt si sarea, dupa care se adauga la crema de banane si se amesteca bine.
Se imparte aluatul in jumatate. O parte se amesteca cu cacaua.
Se toarna intr-o forma intai aluatul negru, apoi cel galben.
Cu un cutit, se rasuceste din loc in loc in aluat, aducand aluatul negru la suprafata. Se presara deasupra fulgi de migdale.
Se da la cuptor la 180C pentru 30 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu