vineri, 6 noiembrie 2009
Pangasius la cuptor cu sos de unt si lamaie
Dupa o reteta www.retetazilei.ro
Ingrediente:
3 fileuri de pangasius
50 gr unt
1/2 lamaie
sare, piper, ghimbir
Se unge bine tava cu unt. Se aseaza fileurile, se condimenteaza si se stoarce zeama de lamaie. Se da la cuptor pentru 30 de minute. Am servit cu cartofi copti cu rozmarin. Sosul este bestial !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
cu menta in loc de ghimbir, si cu putin mai mult unt, cam 80 de grame.
RăspundețiȘtergeredelicios...
Cred ca a fost super si varianta ta ;)
RăspundețiȘtergeream facut si eu aceasta reteta improvizata cu ce aveam la momentul acela in frigider, eu am mai adaugat si capere, intr-adevar f gustos sosul, uite asta e blogul meu pe care am postat reteta http://romaniankitchen.wordpress.com/
RăspundețiȘtergereluminita
Luminita, cred ca a fost super buna si varianta pregatita de tine ! Mult succes cu blogul ;)
RăspundețiȘtergere