vineri, 25 septembrie 2009
Sparanghel la cuptor
Ingrediente:
20 fire de sparanghel
10 felii de slaninuta englezeasca(bacon, jambon, ...)
10 felii de svaiter (cascaval, ...)
rosii cherry
sare, piper
Se curata sparanghelul pana la muguri si se fierbe aprox 5 minute in apa cu sare, dupa care se scoate si se scurge de apa. Se invelesc cate 2 fire in felii de slaninuta si se aseaza in tava unsa cu ulei. Se aseaza din loc in loc rosiile. Se da la cuptor, iar cand slaninuta se rumenste, se aseaza deasupra si feliile de svaiter si se mai lasa vreo 5 minute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
............si la 3 ,,pachetele,, cate un ou fiert...moale....si cateva crutoane.........
RăspundețiȘtergereMmmm ... buna idee ;)
RăspundețiȘtergere