Ingrediente: 500 gr faina 25 gr drojdie proaspata 350 ml apa calduta sare smantana, cascaval, usturoi
Aluatul este de langosi, insa i-am prajit in tigaia doar unsa cu ulei.
100 ml apa calduta, drojdia si 1 lingura faina se amesteca bine si se lasa sa creasca (15 minute). Se adauga apoi peste faina, sarea si restul de apa calduta si se framanta bine cu mixerul aprox 10 minute - eu doar vreo 5 :) Se lasa la dospit 30 min. Se iau apoi bucati din aluat si se intind cu mana unsa cu ulei, pentru a li se da forma unui langos. Se prajesc pe ambele parti. I-am servit cu sos de smantana, cascaval si usturoi. Yammy !
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
vai ce pofta mi-ai facut de placinte, nu am facut de ceva vreme..o sa le vina curand randu !
RăspundețiȘtergereUuuu, ce pufosenii! Si ce ospat... super! Pup!
RăspundețiȘtergereMmmmm...ce bunut!
RăspundețiȘtergereVa multumesc ! Foarte bun a fost :)
RăspundețiȘtergereAla, o minunatie de retete ai tu aici, foarte bine arata!!! :)
RăspundețiȘtergereMultumesc Iulia !
RăspundețiȘtergere