marți, 26 mai 2009
Marinata pentru telemea
Dupa o reteta "Ioana, secretele bucatariei"
Ingrediente:
telemea
usturoi
boabe de piper
foi de dafin
cimbru
rozmarin
ulei de masline
Se taie telemeaua cubulete. Se formeaza straturi intr-un borcan din cateva bucatele la care se adauga catei de usturoi taiati pe jumatate sau sferturi, cimbru si rozmarin (eu am avut doar uscate), boabe de piper, foi de dafin. Cand se umple borcanul, se toarna ulei de masline peste. Se lasa borcanul la temperatura camerei 2 zile, dupa care se poate pastra 2-3 saptamani la frigider.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Super ideea! Am notat-o! Chiar nu stiam ce sa mai fac cu telemeaua pe care o mai am prin frigider!
RăspundețiȘtergereHi Ala,
RăspundețiȘtergereRezetä bunä si delicioasä. Compliment
salutäri Jacob
Va multumesc ! Inca n-am desfacut borcanul :) Astazi urmeaza, cand ajung acasa. Abia astept sa vad cum este ;)
RăspundețiȘtergere