miercuri, 9 decembrie 2009
Cartofi crocanti cu telemea si crenvursti
Ingrediente:
cartofi
sare, piper, boia
ulei de masline
telemea
crenvursti de pui
Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete, se pun in tava, se stopesc cu ulei de masline si se condimenteaza. Se prajesc in cuptor, iar cand sunt gata se presara cu telemea rasa si se pun din loc in loc crenvurstii taiati in patru si crestati la capete. Se mai lasa in cuptor 5-10 minute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Cam cat dureaza pana se prajesc cartofii in cuptor? Mie nu-mi ies niciodata crocanti...
RăspundețiȘtergereDureaza aprox 30-40 de minute. La inceput ii las la programul traditional, fara ventilatie, apoi cand incep sa se rumeneasca pun pe programul de gratinare, cu ventilatie.
RăspundețiȘtergereThank you dear Duchess ! You are welcome anytime ;)
RăspundețiȘtergere