skip to main |
skip to sidebar
Rulada:
4 felii carne de vita pentru snitel
5 ciuperci champignon
1 ceapa rosie
1 ardei rosu
50 gr branza telemea patrunjel verde
1 ou
2 linguri de pesmet
sare, piper, boia
Garnitura:
2 morcovi
1/2 punga mazare congelata
1/2 conserva de porumb
sare, piper
ulei de masline
Sos de ciuperci cu smantana:
4 ciuperci
2 linguri smantana
1 cub Knorr de ciuperci
Se toaca ceapa, ardeiul, ciupercile si se amesteca cu branza telemea rasa, patrunjelul verde tocat, oul, pesmetul si condimentele. Se presara sare si piper pe feliile de vita, se repartizeaza umplutura si se ruleaza. Se pun intr-o tava, se stropesc cu putin ulei si se presara rozmarin uscat deasupra. Se adauga in tava o ceasca de apa si se baga la cuptor. Din cand in cand se scoate tava si se stropesc bucatile de rulada cu zeama din tava.
Pentru garnitura, am fiert morcovul taiat rondele. Dupa ce am stins focul am adaugat mazarea congelata. Am lasat 3 minute dupa care l-am pus la scurs. Am adaugat si porumbul. Le-am calit apoi in putin ulei de masline si le-am condimentat.
Pentru sos, am calit ciupercile taiate feliute in putin ulei de masline, apoi le-am mixat impreuna cu smantana si cubul Knorr.
La umplutura ramasa am mai adaugat un ou, am pus-o intr-o forma si am dat-o la cuptor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu