Denumire data de cumnata mea, careia i-a placut foarte mult :)
Aluat: 500 gr faina 1 plic drojdie uscata sare 3-4 linguri ulei de masline 200 ml apa calduta Sos: 1/2 sos iute 1/2 sos de rosii busuioc, oregano Topping: salam sunca presata ciuperci champignon porumb masline negre cascaval ras
Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Se imparte in trei si se intind foi rotunde. Se unge forma de pizza cu ulei, se aseaza aluatul, se unge cu sos si se aseaza apoi toppingul. Se coc la foc mare aprox 10 minute. Yammy ! Ce buna a fost :)
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
da, are dreptate cumnata ta, arata bine :-)
RăspundețiȘtergerept. idei pe tema, denumiri, sursa de inspiratie merita analizata si meniul restaurantelor din diferitele bucatarii:
mancare italieneasca, pizza
dar sunt aici si mancare chinezeasca, japoneza etc...
mancare chinezeasca
mancare asiatica, sushi, mancare japoneza
mancare traditionala, romaneasca
etc...
si am uitat sa zic, ca se poate si testa, ca toti de acolo livreaza si la domiciliu...
RăspundețiȘtergere