skip to main |
skip to sidebar
Ingrediente:
200 gr unt
400 gr faina
200 gr ciocolata
2 lingurite ness
2 linguri de cacao
2 linguri lichior (de ciocolata alba am folosit eu)
1/2 lingurita de sare
200 gr zahar
3 oua
esenta de vanilie
1 lingurita bicarbonat
4 banane
Se topeste ciocolata si se lasa la racit. Se amesteca nessul cu cacaoa. Se adauga 240 ml apa fierbinte. Se amesteca bine si se adauga lichiorul. Untul se mixeaza cu zaharul. Se adauga ouale pe rand, esenta de vanilie, bicarbonatul si ciocolata. Adaugati putin cate putin amestecul cu ness. Adaugati faina si mixati bine. Trebuie sa iasa o compozitie cremoasa. Turnati in forma jumatate din compozitie. Asezati feliile de bananele si turnati si restul compozitiei. Coaceti 50 de minute la 180C.
Eu am turnat peste o glazura la plic.
super tare!
RăspundețiȘtergeream sa incerc si eu!
Camelia, merita incercata. Este foarte buna. Aromata, pufoasa !
RăspundețiȘtergere