sâmbătă, 21 februarie 2009

Rulouri cu branza si stafide



Aluat:
500 gr faina

1 oua

1 cub drojdie

125 ml lapte

75 gr unt

3 linguri zahar

1 zahar vaniliat

Umplutura:

coaja rasa de lamaie

400 gr branza dulce
stafide

zahar dupa gust

2 oua


Se dizolva drojdia in putin lapte caldut. Separat se incalzeste laptele si se adauga untul sa se topeasca. Se framanta un aluat mai moale si se lasa sa creasca 40 de min.
Se imparte in 2 si se intinde o foaie. Branza se amesteca cu stafidele, coaja de lamaie, ouale si zaharul, si se aseaza uniform peste aluat. se ruleaza si se taie felii Se pun bucatile in tava unsa si tapetata cu faina si se mai lasa sa creasca 10 min, apoi se ung cu galbenus amestecat cu putin lapte si se baga in cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute.
Eu am uitat sa le ung cu ou, asa nu nu mi-au iesit prea rumenite.

Un comentariu:

Blog
home Blogs - BlogCatalog Blog Directory
LinkPro - Director Web
Gastronomie
Promoveaza, Descopera si Adauga siteuri pe TopDir.ro