joi, 5 noiembrie 2009

Supa de legume cu perisoare



Ingrediente:
1 ceapa
1 ardei rosu
1 morcov
2 cartofi
1 gulie
100 gr mazare congelata
taitei
maggi, secretul gustului (de legume)
Perisoare:
150 gr carne tocata din piept de pui
1 ou
1/2 ceapa
2 catei de usturoi
3 linguri de orez
pesmet
sare, piper, boia


Se caleste ceapa tocata in putin ulei, se adauga ardeiul, apoi legumele. Se adauga apa, se condimenteaza si se lasa la fiert.
Se amesteca pieptul de pui tocat cu oul, ceapa si usturoiul date pe razatoare, patrunjelul verde tocat, orezul, pesmetul si condimentele. Se formeaza perisoarele si se adauga in supa. Cand perisoarele sunt fierte se adauga mazarea si taiteii. Se mai lasa sa fiarba 2 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu