marți, 26 mai 2009
Tort cu capsuni si iaurt
Dupa o reteta "Ioana, secretele bucatariei"
Ingrediente:
125 gr unt
200 gr zahar
3 oua
250 gr faina
1/2 praf de copt
75 ml lapte
500 gr iaurt
200 ml frisca lichida
1 plic tort gelee rosu
capsuni
Se bate untul cu 150 gr zahar, se adauga ouale, faina, praful de copt si laptele. Se aseaza aluatul intr-o forma si se coace pentru 35 de minute. Intre timp se bate frisca lichida, se adauga iaurtul si restul de zahar. Se aseaza blatul pe un platou si se pune in jur inelul formei. Capsunii se taie in jumatate si se aseaza pe margine, cu partea taiata in exterior. Eu am mai presarat bucatele de capsuni si pe restul de blat. Se aseaza deasupra frisca si se da la frigider. Se prepara tort gelee-ul, se toarna peste tort si se niveleaza. Se tine la frigider.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Foarte bine ti-a iesit! Felicitari! Si eu am "ochit" reteta asta in revista. Inca o data,Bravo!
RăspundețiȘtergereMultumesc Flori ! N-a iesit chiar asa aspectuos ca in revista, dar este foarte bun :)
RăspundețiȘtergereArata minunat!
RăspundețiȘtergereFelicitari!
RăspundețiȘtergereN-am vazut reteta din revista, insa arata tare bine tortuletul tau!
gustos si perfect pentru vara pentru ca este racoros!! cred ca voi prepara asa ceva pentru ziua mea;;)
RăspundețiȘtergereFrumoasä , delicioasä si usoarä. Compliment.
RăspundețiȘtergereSalutäri Jacob
Va multumesc ! Este un tort usurel si racoros, perfect pentru zilele astea calduroase ;)
RăspundețiȘtergere