skip to main |
skip to sidebar
Ingrediente:
4 carnati
8 cartofi
sare, piper, boia
marar
unt
Cartofii se fierb in coaja, se lasa la racit, se curata, apoi se taie in doua. Se aseaza in tava, se condimenteaza si se aseaza cate o frunzulita de marar si un cubulet de unt. Se coc pana se rumenesc. Carnatii se cresteaza, se aseaza in tava si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.
Carnaciorii au fost cadou de mos :D Au fost comanda speciala din Ungaria, carnati de Gyula !
Cand am servit, am stropit cartofii cu sos tabasco, tot cadou de la mos :D Mare atentie ca este iute, iute ;)
Ioi Ala ma omori cu pozele astea si daca is de la unguri carnatii is deliciosi fara doar si poate, minunata mancare ai gatit, te tzuc.
RăspundețiȘtergereAlaaaa, are dreptate Claudia :))))
RăspundețiȘtergereNiste premii te asteapta la mine pentru o asa minunatie de blog delicios. :)
RăspundețiȘtergerePup!
Multumesc ! Au fost deliciosi carnaciorii ;)
RăspundețiȘtergereMiha, multumesc frumos pentru premii !
Hmmmmmm, ce bn miroase la mine-n bucatarie...cartofii aromati, carnatii de casa sunt deliciosi.
RăspundețiȘtergereF.buna reteta si intr-adevar rapida.
Multumesc Ala.
Super, cu carnatii de casa cred ca a fost excelent ! Cu mult drag Fely ;)
RăspundețiȘtergere