marți, 17 februarie 2009
Mancarica de dovlecel cu carnat si ou ochi
Ingrediente:
4 dovlecei
1 ceapa mare
marar
50 gr unt
2 linguri faina
300 ml lapte
sare
2 oua
carnaciori
Dovleceii se dau pe razatoare, se sareaza si se lasa deoparte. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei de masline. Se adauga dovleceii scursi de zeama. Se lasa la fiert, acoperiti. Untul se pune la topit si se adauga 2 linguri de faina. Se adauga treptat laptele si se amesteca sa nu faca cocoloase. Se adauga mararul tocat si sare. Se toarna copozitia peste dovlecei si se amesteca bine. Se potrivesc de sare. Se mai lasa putin la foc mic. Se servesc alaturi de carnaciori prajiti la cuptor intr-o tigaie neunsa si ou ochi.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu