marți, 17 februarie 2009

Mancarica de dovlecel cu carnat si ou ochi


Ingrediente:
4 dovlecei

1 ceapa
mare
marar

50 gr unt

2 linguri faina

300 ml lapte

sare

2 oua

carnaciori


Dovleceii se dau pe razatoare, se sareaza si se lasa deoparte.
Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei de masline. Se adauga dovleceii scursi de zeama. Se lasa la fiert, acoperiti. Untul se pune la topit si se adauga 2 linguri de faina. Se adauga treptat laptele si se amesteca sa nu faca cocoloase. Se adauga mararul tocat si sare. Se toarna copozitia peste dovlecei si se amesteca bine. Se potrivesc de sare. Se mai lasa putin la foc mic. Se servesc alaturi de carnaciori prajiti la cuptor intr-o tigaie neunsa si ou ochi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu