miercuri, 18 noiembrie 2009
Cornulete bicolore cu dulceata
Ingrediente:
500 gr faina
2 linguri cacao
1 plic Garant pentru aluaturi dospite
200 gr unt
1 ou
1 zahar vanilat
3 linguri zahar
4 linguri smantana
1 borcan de dulceata (eu am folosit de prune)
Se framanta aluatul, se imparte in doua si se adauga cacaoa intr-o jumatate.Se lasa 30 de minute la dospit. Se impart apoi cele doua jumatati in patru si se intind foi rotunde. Se suprapun cate doua foi, una alba, una neagra si se mai intind putin cu sucitorul. Se taie in 8 triunghiuri, se pune cate o lingurita, doua de dulceata la baza si se ruleaza. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc pana se rumenesc, apoximativ 30 de minute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce bine arata!
RăspundețiȘtergereAi o leapsa mica de preluat de la mine :)
Multumesc Cristina !
RăspundețiȘtergere