joi, 3 decembrie 2009
Saratele cu parmezan
Multumesc Ana pentru reteta ! Au fost foarte bune :)
Ingrediente:
250 gr faina
150 gr parmezan ras
100 gr unt
4 linguri smantana
lapte sau apa cat cere aluatul (puneti cate o lingura o data)
1 praf de copt
Se amesteca toate ingredientele si se framanta aluatul. Se pune in frigider pentru jumate de ora, se intinde o foaie nu prea groasa si se decupeaza forme. Se ung cu ou batut cu o lingura de lapte si se coc aproximativ 15 minute in cuptorul preincalzit.
Si am mai facut o tura de patratele cu telemea :) Reteta aici.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce pofta mi-ai facut! Eu sint moarta dupa ele. S-a notat! O zi minunata si un Advent linistit! Cami
RăspundețiȘtergereYumiii Yumiii!
RăspundețiȘtergerece culoare au, ce apetisante is! mmm!
RăspundețiȘtergeremmm,ce bine-arata!
RăspundețiȘtergereMultumesc ! Foarte bune au fost ;)
RăspundețiȘtergerece pofta mi ai facut!!!arata foarte bine!!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Ana !
RăspundețiȘtergereCe bine arata!!!O sa le incerc si eu desi am o reteta foarte asemanatoare
RăspundețiȘtergere