skip to main |
skip to sidebar
Ingrediente:
400 gr paste din porumb fierte
350 gr salam de vara
1 ceapa
1 ardei
1 dovlecel
5 ciuperci champignon
1/2 morcov
delikat, busuioc
2 linguri faina
5 linguri smantana
1/2 capatana de usturoi
2 cuburi Knorr de ciuperci
Se prajeste salamul, se adauga ceapa si ardeii tocati, morcovul taiat felii subtiri, dovlecelul cubulete, apoi ciupercile si se condimenteaza.
Se amesteca faina cu smantana, se adauga putina apa calda si se fierbe adaugand apa daca se ingroasa prea tare. Se adauga cuburile de ciuperci, iar dupa ce se ia de pe foc usturoiul dat prin presa.
Intr-o tava se aseaza un strat de paste, se toarna peste o parte din sos apoi se aseaza jumatate din legume, iar un strat de paste, sos si legume, iar deaspra iar putin sos. Se pune la cuptor pentru jumatate de ora.
Ce bine arata si cred ca si sunt foarte bune!
RăspundețiȘtergereMultumesc Ioana !
RăspundețiȘtergeretentant!
RăspundețiȘtergere