Ingrediente: 250 gr faina 250 gr telemea 200 gr unt sare 2 oua parmezan
Se amesteca faina cu telemeaua rasa, se adauga untul taiat cubulete si 1 ou si se framanta bine. Se mai adauga sare dupa gust. Se intinde apoi o foaie groasa de un deget, se decupeaza forme care se ung cu oul batut si se presara cu parmezan ras. Se coc aproximativ 30 de minute, pana cresc si se rumenesc frumos.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Ala, arata demential ...
RăspundețiȘtergereSimpla si de efect! Foarte fain! :)
RăspundețiȘtergereGreat oferta! Nice day!
RăspundețiȘtergereVa multumesc ! Au fost excelente :)
RăspundețiȘtergereThanks Nanita !