duminică, 17 mai 2009

Tortulet cu blat de savarina / Strawberry cake


Ingrediente:
4 oua
4 linguri de zahar
4 linguri pesmet
1 lingura faina
150 ml frisca lichida
1 budinca de capsuni
350 ml lapte
3 linguri zahar
capsuni pentru decor

Albusurile se bat spuma cu zaharul. Se incorporeaza galbenusurile, apoi pesmetul si faina. Se toarna in forma de tarta unsa si tapetata cu faina si se coace pentru 30 de minute. Intre timp se prepara budinca si se bate frisca. Cand blatul s-a racit, se unge cu budinca, apoi cu frisca si se orneaza.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ingredients:
4 eggs
4 tablespoons sugar
4 tablespoons breadcrumbs
1 spoon flour
150 ml whipped cream
1 strawberry pudding
350 ml milk
3 tablespoons sugar
strawberries for decoration

Beat egg whites and sugar with a mixer, and then gradually add the egg yolks, breadcrumbs and flour. Pour in a tray an bake for 30 minutes. Meanwhile prepare the pudding and whipped cream. Let the cake cool and then put the pudding layer and the whipped cream layer. Cover it with fresh strawberries.

6 comentarii:

  1. Buna ALA! Superba combinatia acestui tortulet si te felicit pentru rabdare si creativitate. Iti ofer cu admiratie si mult drag "PREMIUL DE CREATIVITATE" pe care te invit sa-l ridici de pe blogul meu. O saptamana buna si spor la bunatatzuri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos Davella pentru aprecieri si pentru premiu !

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata tare bine! Te asteapta un premiu pe blogul meu, te rog sa treci sa-l ridici cand poti. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Elisa, multumesc mult pentru premiu! Este tare frumos :)

    RăspundețiȘtergere