Blat:
6 oua
6 linguri zahar
150 g nuca prajita si macinata
2 linguri faina
1 praf copt
esenta de vanilie
Crema:
200 gr unt
200 gr zahar farin
2 oua
2 lingurite de nes
150 gr nuca prajita si macinata
Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu zaharul si vanilia. Se adauga galbenusurile. Se amesteca bine. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, apoi nuca macinata. Se unge o tava, se toarna compozitia si se da la cuptor. Intre timp preparam crema. Untul se freaca pana devine spuma cu zaharul. Se adauga ouale, nessul si nuca si se amesteca bine, pana devine o crema spumoasa. Se toarna crema peste blatul rece, se niveleaza si se orneaza cu cacao. Se tine la frigider.
Baigli cu nuca si mac la tava
Acum 3 ore
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu