miercuri, 21 octombrie 2009

Salata de cartofi cu "guacamole" si pulpite la cuptor






Ingrediente:
6 cartofi
1 ceapa
masline verzi
ulei de masline
patrunjel verde
sare, piper
parmezan ras
"Guacamole":
1 avocado
1 rosie mica
1 ceapa mica
4 catei de usturoi
1 ardei iute
patrunjel verde
zeama de la 1/2 lamaie (lime n-am gasit)
sare, piper

Se fierb cartofii taiati cubulete (incercati sa nu-i fierbeti prea mult ... cum am facut eu), se scurg si apoi se amesteca cu ceapa tocata, masline verzi, sare, piper, ulei de masline si patrunjel verde tocat. Pentru guacamole se mixeaza toate ingredientele pana devin o pasta. Se toarna peste cartofi si se presara parmezan ras. Am servit cu pulpe de pui dezosate lasate ora intr-un amestec de ulei de masline, mustar, sare, piper, boia, cimbru, rozmarin si ghimbir, si apoi prajite in cuptor. Foarte bun !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu