Ingrediente: 9 ardei 400 gr piept de pui tocat 200 gr telemea 1 ceapa 1 morcov 5 catei de usturoi marar 2 rosii delikat, piper, boia 100 ml smantana 2 lingurite sos de soia
Se taie capacele cu codita de la 8 ardei si se curata de interior. Eu am taiat putin si din partea de jos sa stea ca lumea in "picioare". Se amesteca pieptul de pui cu telemeaua rasa. Aprox 3/4 din morcov, ceapa si usturoi se dau pe razatoare si se amesteca cu carnea. Se adauga marar tocat si condimente. Se umplu ardeii cu acest amestec, se pun capacelele si se aseaza in tava. Se toaca apoi legumele ramase, plus ardeiul si rosiile, se condimenteaza si se pun in tava pe langa ardeii umpluti. Se presara marar tocat si se toarna 1 sau 2 cani cu apa. Se pun la cuptor si se lasa aprox 1 ora. Se servesc ardeii langa legumele din tava peste care se toarna smantana amestecata cu sos de soia.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
ce frumos arata!!!!
RăspundețiȘtergerebravo Ala!
las' ca o sa cresc mare si fac si eu asa frumos:)))
pupici.
excelenta reteta! si pozele arata super:)
RăspundețiȘtergereweekend placut!
ce bine arata ardeii astia . Trebuie sa ii incerc si eu .pupici
RăspundețiȘtergerebuuuuni!te pup!
RăspundețiȘtergereVa multumesc !
RăspundețiȘtergere