vineri, 16 octombrie 2009
Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai
Ingrediente:
3 bucati cotlet de porc marinat
3 bucati pulpa de porc marinata
6 cartofi
faina de malai
sare
rozmarin
Porcul l-am luat de la Kaufland, gata marinat. Imi place tare mult, mi se pare foarte gustos.
Cartofii se curata si se taie cubulete, apoi se dau prin amestecul de faina de malai, sare si rozmarin. Se aseaza in tava unsa si se stopesc putin cu ulei. In alta tava se aseaza bucatile de porc si se stopesc si ele cu putin ulei. Se dau toate la cuptor pana se rumenesc frumos. Am servit cu sos se iaurt cu castraveti, usturoi si marar.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
che buone!!!! complimenti come sempre!!
RăspundețiȘtergereGrazie Federica !
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru idee.Maine voi face cartofii astfel.....prea bine arata.
RăspundețiȘtergereEvelina, sa va fie de bine !
RăspundețiȘtergere