marți, 17 martie 2009

Mazare cu carnaciori


Ingrediente:
600 gr mazare congelata
1 ceapa mare
2 carnaciori
pasta de ardei
delikat, boia, piper
o legatura de marar

Carnaciorii se taie feliute si se prajesc intr-o tigaie neunsa. Se toaca ceapa si se pune la prajit in putin ulei. Se adauga carnaciorii si mazarea. Se adauga apa cat sa acopere si se lasa la fiert. Cand mazarea este gata se condimenteaza si se adauga mararul tocat marunt. Se mai lasa pe foc 2-3 minute.

2 comentarii:

  1. doamne fereste-ma cine a scris-o inseamna ca nu stie sa gateasca!!!apa nu pui???mananci mazare prajita???:O:O::O

    RăspundețiȘtergere
  2. "Se adauga apa cat sa acopere si se lasa la fiert." Citeste tot inainte sa sari la atac ;)

    RăspundețiȘtergere