Blat: 6 oua 6 linguri de gris 110 gr nuca 2 plicuri zahar vanilat 6 linguri zahar 1 praf de copt Crema: 150 ml frisca lichida Hu-la-la 250 gr piure de castane
Pentru blat, se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga nuca macinata si grisul si se mixeaza. Voi adaugati si galbenusurile, ca asa este reteta ! Eu le-am vazut pe blatul de lucru dupa ce bagasem tava la cuptor :) A iesit bun si asa ;) Se toarna compozitia in tava, pe hartie de copt si se coace 20 de minute.
Se bate frisca si se amesteca apoi cu piureul de castane. Eu am avut piure unguresc, in ambalaj auriu ca de unt. Foarte bun si aromat, n-am mai adaugat nimic.
Dupa ce blatul s-a racit, l-am taiat in doua pe latime si am pus crema la mijloc. Mergea foarte bine insiropat, dar bineinteles ca am uitat :) Se orneaza cu frisca si se tine la frigider. Nu prea mult, ca se papa repede ;)
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Nu stiu ce gust are, n-am mancat pana acum castane dar arata ravasitorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
RăspundețiȘtergerearata minunat@!!!!!
RăspundețiȘtergereAlaaa!ce dor mi+a fost de tineee!
RăspundețiȘtergerePrajitura ta arata demential!
Ce poate fi mai bun decit o crema de castane_noi stim asa+i_
Tastatura mea bate un pic aiurea!
Felicitari pentru asa minunatie de prajitura! O s-o incerc neaparat! Un weekened placut iti doresc! Pupici.
RăspundețiȘtergerece perfesc arata!super..tre' sa fie si tare bun..yamy yamyyy
RăspundețiȘtergerewoooow ce bine arata! super tare,felicitari.Trebuie sa o incerc si eu ca arata foarte bine.
RăspundețiȘtergereSuper prajitura! Imi place piureul de castane.
RăspundețiȘtergereMultumesc ! Foarte buna a fost ;)
RăspundețiȘtergere