Ingrediente: 500 gr faina neagra 300 ml apa calduta 1 plic drojdie uscata 1 lingurita de sare boia, rozmarin macinat
Se framanta un aluat din faina, drojdie, apa si sare. Se lasa la dospit, apoi se imparte in patru. Se intind foi dreptunghiulara, se presara boia sau rozmarin macinat pe intreaga suprafata, apoi se ruleaza. Se aseaza in tava pe hartie de copt, se cresteaza si se ung cu putina apa. Se coc aprox 30 de minute la 180C.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Alaaa, ma innebunesti!!!!!! :P
RăspundețiȘtergereIn fiecare zi ne prezinti cate-o reteta noua si fabuloasa, mii de felicitari!!!
...si pozele sint durere :))
Super reteta ! Trebuie incercata!
RăspundețiȘtergereЧудесни багети!Колко апетитно изглеждат.....мммм....!Поздрави!
RăspundețiȘtergereVa multumesc frumos ;)
RăspundețiȘtergereБлагодаря Nanita!
RăspundețiȘtergereTrebuie incercata!
RăspundețiȘtergereDraga mea...esti grozava!felicitarile mele~!
Mmmm ce bine arata..
RăspundețiȘtergereTasha, multumesc frumos pentru aprecieri !
RăspundețiȘtergereMultumesc Gabriela !
RăspundețiȘtergere