marți, 27 octombrie 2009

Baghete






Ingrediente:
500 gr faina neagra
300 ml apa calduta
1 plic drojdie uscata
1 lingurita de sare
boia, rozmarin macinat

Se framanta un aluat din faina, drojdie, apa si sare. Se lasa la dospit, apoi se imparte in patru. Se intind foi dreptunghiulara, se presara boia sau rozmarin macinat pe intreaga suprafata, apoi se ruleaza. Se aseaza in tava pe hartie de copt, se cresteaza si se ung cu putina apa. Se coc aprox 30 de minute la 180C.

10 comentarii:

  1. Alaaa, ma innebunesti!!!!!! :P
    In fiecare zi ne prezinti cate-o reteta noua si fabuloasa, mii de felicitari!!!
    ...si pozele sint durere :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Чудесни багети!Колко апетитно изглеждат.....мммм....!Поздрави!

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie incercata!
    Draga mea...esti grozava!felicitarile mele~!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tasha, multumesc frumos pentru aprecieri !

    RăspundețiȘtergere