vineri, 5 februarie 2010

Muschi de porc impanat







Ingrediente:
muschi de porc
usturoi
sare, piper
salvie
ulei de masline
sos de rosii
Garnitura:
cartofi
4 linguri ulei de masline
sare, piper
oregano
2 lingurite mustar
2 lingurite pasta de ardei iute

Se cresteaza muschiul pe diagonala in ambele sensuri si in fiecare crestatura se pune cate o feliuta de usturoi. Se condimenteaza cu sare si piper, se presara salvie uscata si se stropeste cu ulei. Se pune in tava si se da la cuptor. Dupa 20 de minute se unge cu sos de rosii si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste frumos.

Cartofii se curata, se spala si se taie felii. Se aseaza in tava si se toarna peste ei amestecul de ulei de masline, mustar, pasta de ardei iute si condimente. Se amesteca bine cu mainile si se pun la cuptor pana se rumenesc.

7 comentarii:

  1. O ce minunatie de friptura Ala!!!
    Si ce bine arata!Te pup si un week+end reusit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat,Ala!Maine fac si eu asta , am pus muschiulet la dezghetat....Putina apa , in tava , nu ai pus?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh, ce idee grozava pentru o friptura gustoasa si aromata! O sa fac si eu asa ca tine, inlocuind glazura mea obisnuita. Fara cartofi la garnitura, dar cu o dalata proaspata alaturi. Un weekend frumos, asa cum iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salata am vrut sa spun, dar... viteza. Ma grabesc sa pun friptura la cuptor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc fetelor !

    Ana-Maria, eu n-am pus apa. Am pus carnea in vas de yena si am pus doar putin ulei si sos de rosii, si a mai lasat si carnea putina zeama. Acuma vezi si tu, daca e nevoie poti sa pui.

    Elena, sigur ca poti sa adaptazi reteta dupa cum va place voua. Oricum o sa iasa delicios ;)

    Sa aveti pofta buna :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum am terminat si eu aceasta delicioasa mancare...a iesit f.buna.
    Combinatia de pasta ardei iute+mustar+ulei a facut cartofii atat de deliciosi...nu i-am facut niciodata asa preparati, dar ne plac f.mult.
    Multumesc draga.
    Iti doresc un inceput de saptamana cat mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc si eu draga mea ! Ma bucur tare mult ca v-au placut ;) Si eu am facut pentru prima data cartofii in felul asta si tare mi-au placut :)

    RăspundețiȘtergere

Blog
home Blogs - BlogCatalog Blog Directory
LinkPro - Director Web
Gastronomie
Promoveaza, Descopera si Adauga siteuri pe TopDir.ro