Ingrediente: 2 bucati piept de pui 250 gr fulgi de porumb 3 oua 1 lingura faina sare, piper, boia iute
Se bat ouale si se amesteca cu faina si jumatate din fulgii de porumb faramitati. Se adauga condimentele dupa gust. Pieptul de pui se taie fasii, se da prin faina, apoi prin compozitia cu ou, si la urma prin restul de fulgi de porumb. Se aseaza in tava pe hartie de copt. Se dau la cuptor pana se rumenesc.
Ies destul de crocanti, asa ca daca vi se par putin cam tari serviti alaturi de un sos care sa-i inmoaie putin. Eu i-am servit alaturi de cartofi crocanti cu malai la cuptor si mujdei.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu