luni, 20 iulie 2009
Pui cu legume la tigaie
Ingrediente:
2 pulpe, 1 piept, 2 ficati
50 gr unt
1/2 capatana de usturoi
1/2 legatura de patrunjel
zeama de la 1/2 lamaie
sare
2 cartofi
2 morcovi
2 cepe
2 ardei (galben si rosu)
100 gr porumb
100 gr mazare
2 cuburi Knorr cu smantana si patrunjel
Se amesteca bine untul moale cu usturoiul dat prin presa, patrunjelul tocat, zeama de lamaie si sare. Se aseaza bucatile de pui in tigaie si se ung cu sos. Se lasa la foc mic pana se patrund, apoi se scot din tigaie si se pun intr-o tava la cuptor pana se rumenesc frumos.
In tigaie peste sosul ramas se adauga ceapa si ardeii taiati in bucati mai mari, apoi morcovii si cartofii fierti putin inainte in apa cu sare, cuburile Knorr, iar la final mazarea si porumbul.
Foarte gustos !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
buonissimo il pollo fatto così!!
RăspundețiȘtergereGrazie Federica! Sì, molto buono il pollo preparati in questo modo.
RăspundețiȘtergereMincarea asta strigä asa: Mai fämä si dat viitoare si dacä se poate tot a doua Zii. Fein !!
RăspundețiȘtergereSalutäri
Multumesc mult Jacob pentru aprecieri !
RăspundețiȘtergeresalut arata foarte bine felul acesta de mancare dar am si eu o intrebare smantana cand se pune?
RăspundețiȘtergereMultumesc si scuze pentru raspunsul intarziat ... am fost in concediu. Nu se pune smantana ... cubul Knorr este cu smantana si patrunjel :)
RăspundețiȘtergere