luni, 20 iulie 2009

Pui cu legume la tigaie



Ingrediente:
2 pulpe, 1 piept, 2 ficati
50 gr unt
1/2 capatana de usturoi
1/2 legatura de patrunjel
zeama de la 1/2 lamaie
sare
2 cartofi
2 morcovi
2 cepe
2 ardei (galben si rosu)
100 gr porumb
100 gr mazare
2 cuburi Knorr cu smantana si patrunjel

Se amesteca bine untul moale cu usturoiul dat prin presa, patrunjelul tocat, zeama de lamaie si sare. Se aseaza bucatile de pui in tigaie si se ung cu sos. Se lasa la foc mic pana se patrund, apoi se scot din tigaie si se pun intr-o tava la cuptor pana se rumenesc frumos.

In tigaie peste sosul ramas se adauga ceapa si ardeii taiati in bucati mai mari, apoi morcovii si cartofii fierti putin inainte in apa cu sare, cuburile Knorr, iar la final mazarea si porumbul.

Foarte gustos !

6 comentarii:

  1. buonissimo il pollo fatto così!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Grazie Federica! Sì, molto buono il pollo preparati in questo modo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mincarea asta strigä asa: Mai fämä si dat viitoare si dacä se poate tot a doua Zii. Fein !!

    Salutäri

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult Jacob pentru aprecieri !

    RăspundețiȘtergere
  5. salut arata foarte bine felul acesta de mancare dar am si eu o intrebare smantana cand se pune?

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc si scuze pentru raspunsul intarziat ... am fost in concediu. Nu se pune smantana ... cubul Knorr este cu smantana si patrunjel :)

    RăspundețiȘtergere