Reteta culinar.ro (alina-lili)
Ingrediente:
500 gr faina
100 ml ulei de masline
100-150 ml lapte
1 lingurita de sare
1 pliculet de amoniac
susan/rozmarin macinat/chimen macinat
Se pun intr-un castron faina, uleiul de masline, sarea si laptele in care in prealabil s-a dizolvat amoniacul si se framanta. Rupem bucati din aluat si intindem cu sucitorul o foaie subtirica, de vreo 2 mm. Se decupeaza forme care se ung cu un amestec de lapte, sare si ulei de masline. Se presara deasupra susan/rozmarin macinat/chimen macinat. Se aseaza in tava pe hartie de copt. Se dau la cuptor pentru 10-15 minute la o temperatura de 200 de grade.
Baigli cu nuca si mac la tava
Acum 2 ore
Ma gandeam ca poate o sa-i pui lu' Ovi pachetel........................... si daca nu-i zgarcit imparte si cu colegii
RăspundețiȘtergere