luni, 2 noiembrie 2009

Mancarica cu piept de pui si smantana


Ingrediente:
1 piept de pui
1 ceapa
2 fire ceapa verde
1 ardei rosu
1 morcov
2 cartofi
marar
100 gr smantana
maggi, secretul gustului (de legume)
Galusti:
1 ou
2 linguri faina

Se toaca si se caleste ceapa, se adauga ardeiul, ceapa verde, pieptul de pui taiat cubulete, apoi morcovul si cartofii. Se adauga apa cat sa acopere, se condimenteaza si se lasa la fiert. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga cu o lingurita compozitia de galusti. Smantana se amesteca bine cu 2 linguri de faina, se adauga zeama fierbinte amestecand mereu sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna in oala. Se mai lasa la fiert 2 minute, apoi se adauga marar tocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu