luni, 29 iunie 2009

Pui la cuptor cu legume








Ingrediente:
2 pulpe si 1 piept de pui
5 cartofi noi
2 cepe
5 catei de usturoi
1 ardei rosu
1 ardei verde
6 rosii cherry galbene
sare, piper, boia, rozmarin

Se ung pulpele si pieptul de pui taiat in doua cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia. Se prajesc putin in tigaie, dupa care se scot si se caleste ceapa taiata rondele si usturoiul. Se adauga ardeii taiati felii si apoi cartofii. Se condimenteaza cu sare, piper, boia si rozmarin. Se lasa vreo 5 minute la prajit, dupa care se aseaza toate in tava, adaugand si rosiile. Se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute. Am servit cu mujdei.

2 comentarii:

  1. sa stii ca dupa atatea retete minunate, eu una mereu ma intorc la reteta asta. este atat de simpla si atat de buna, incat nu te poti satura vreodata ;)

    RăspundețiȘtergere