Ingrediente: 200 gr de fulgi de ovaz 150 gr de faina 100 gr de alune pisate 1 praf de copt sare 200 gr de unt 8 linguri de zahar 2 oua 1 plic ness 1 lingurita de pudra de scortisoara. Caramel: 4 linguri de zahar o bucatica de unt 3-4 linguri de lapte.
Se amesteca fulgii de ovaz, faina, jumatate din alunele tocate, praful de copt, putina sare, pliculetul de ness si scortisoara. Se mixeaza untul moale cu zaharul, se adauga ouale, apoi amestecul de fulgi. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se pune zaharul la topit, se adauga laptele si untul si se toarna caramelul peste aluatul din tava. Se presara restul de alune si se coace aproximativ 25 de minute la 180C.
Are o aroma minunata, dar este cam sfaramicioasa :(
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Прекрасно предложение!Поздрави и весели празници!
RăspundețiȘtergereThanks Nanita ! Happy Holidays !
RăspundețiȘtergereCraciun fericit, multa liniste in suflet si multe bucurii!! Un An Nou plin de impliniri!! La Multi Ani!!
RăspundețiȘtergereSarbatori frumoase si linistite, care sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire!
RăspundețiȘtergereNu mai reiau povestea, te rog arunca un ochi la mine pe blog.
RăspundețiȘtergereIa sa vad poate merge link direct: http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2010/01/un-semnal-de-alarma-pentru-blogosfera.html
Te pup!