joi, 2 iulie 2009
Supa de dovlecel cu smantana
Ingrediente:
1 ceapa
1 ardei verde
1 dovlecel mare sau 2 mici
usturoi dupa preferinta (eu am pus vreo 5 catei)
sare, piper, boia
pasta gulas
1 cub Knorr smantana si patrunjel
2 linguri faina
4 linguri smantana
marar
Se toaca ceapa si ardeiul si se calesc putin. Se adauga dovleceii dati prin razatoare, apoi apa. Se lasa la fiert pana cand dovlecelul este proape gata. Se condimenteaza. Faina se amesteca bine cu smantana si se adauga putina zeama fierbinte, apoi se torna in oala cu supa. Se adauga usturoiul dat prin presa, mararul tocat si se mai lasa 1-2 minute pe foc. Este buna atat calda cat si rece.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
mmm,cred ca-i delicioasa!pupici!
RăspundețiȘtergereSembra davvero squisita!
RăspundețiȘtergeree frumoasa tare! :)
RăspundețiȘtergereVa multumesc ! A fost tare buna :)
RăspundețiȘtergereGrazie Tania !