duminică, 18 octombrie 2009
Cous-cous marocan cu crenvrusti, masline si tofu
Ingrediente:
250 gr cous-cous
1 ceapa
3 catei de usturoi
1 ardei iute
sare, piper, chimen, coriandru
patrunjel verde
crenvursti de pui
masline verzi cu ardei
tofu afumat
Se caleste ceapa in putin ulei de masline, se adauga usturoiul si ardeiul iute tocate marunt. Se adauga poi cous-cous-ul.
Se lasa sa se calesca putin, apoi se adauga apa, putin cate putin amestecand si verificand daca este fiert cous-cous-ul.
Se condimenteaza cu sare, piper, chimen si corandru macinate. La sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat.
Am servit ca si salata rece, cu crevursti prajiti in cuptor, masline si tofu.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Aaaa, cous-cous..imi place foarte mult!
RăspundețiȘtergere:) Sa incerci combinatia asta de mirodenii, e tare buna ;)
RăspundețiȘtergere