joi, 4 martie 2010

Chec aperitiv cu pui, ciuperci si ceapa verde


Ingrediente:
150 gr pastrama de pui
300 gr cascaval ras
4 oua
4 linguri smantana
3 cepe verzi
1/2 conserva ciupeci
4 linguri faina
sare, piper

Se mixeaza ouale, se adauga smantana, cascavalul ras, pastrama, ceapa si ciupercile tocate, faina, piperul, sarea si se amesteca bine. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet tava de chec si se toarna in ea compozitia. Se pune in cuptorul incins si se coace la foc mediu aprox. 30 minute. Delicios !

39 de comentarii:

  1. cam cat inseamna la foc mediu? cam la cate grade ?
    am cuptor electric si nu as vrea sa ard checul ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Kristina, eu l-am pus la 180 de grade si a fost ok ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Te cred ca e deliocios.Ceea ce nu stiu eu, este cand voi avea timp sa fac tot ce vad la voi pe bloguri, foarte apetisant.
    La mine pe blog te asteapta un premiu.
    Weekend placut sa aveti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ммм...вкусно!Поздрави и много усмивки!

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata superrrrr!!!
    Hi ,te asteapta niste premi la mine pe blog de 8 martie daca iti face palcere sa-l ridici .....

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine arata...are tinuta cum se spune.
    Pupici, Sanda

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow ce invitant arata....super...
    Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe aripi de primavara
    8 Martie lin coboara
    Si in a lui privire
    Va aduce mult noroc si fericire !Cu drag, Just me:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Arata super bine. Azi incropesc si eu unul cu ce am prin casa.
    La Multi Ani de 8 Martie!

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani de 8 Martie

    http://evelina1704.blogspot.com/2010/03/8-martie.html

    RăspundețiȘtergere
  11. La Multi Ani draga mea!! Iti doresc un 8 Marie plin soare si caldura si o primavara minunata!! Te pupic!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Ala, iti urez un 8 Martie fericit! Sa ai o primavara frumoasa, plina de dragoste si multe bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cam la fel il fac si eu, de pe la 16 ani! Doar ca mai adaug, scot, in functie de ce am ! Cred ca il voi face cat de curind, la ce pofta mi-a facut al tau!

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani, Ala! O primavara senina si roz :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce bine arata!!!
    Imi ploua in gura!
    Daca ai timp 2 sec. sa ridici cateva premii, te invit pe blogul meu;)!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  16. Arata extraordinar!Cu siguranta il voi incerca!

    RăspundețiȘtergere
  17. Va scriu sa nu patiti si voi la fel.
    Dar ce-si face omul cu mana lui..........Rabdarea mea e pusa la incercare acum, ca trebuit sa-mi sterg blogul si sa-l refac - la aceeasi adresa - pentru ca n-am avut ce face si am vrut sa incerc un nou template; odata instalat, mi-a stricat site-ul. (vezi ce mi-a facut si pe retete123.blogspot.com. de care inca nu m-am ocupat sa-l refac)
    Am salvat continutul, dar e pacat ca am pierdut atatea contacte si trafic, stabilite in mai mult de 1 an.
    Te rog sa te inscrii din nou in randul celor care ma urmaresc. Multumesc.
    Acuma verific listele de favorite.

    RăspundețiȘtergere
  18. Uau, reteta asta seamana foarte tare cu un chec cu peste pe care l-am incercat in Franta si a carui reteta o tot caut de atunci. Mai ca-mi vine sa cred: This is it, this is the one. :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Va multumesc frumos pentru urari ! Va doresc si eu o primavara frumoasa !

    Gospodina de criza, reteta de baza e importanta. In rest, poti adauga cam ce ai la indemana :)

    Laura, sa incerci reteta ;) Chair daca nu este ca si cel pe care l-ai incercat ... tot o sa-ti placa ;)

    RăspundețiȘtergere
  20. magnifique blog jolies photos
    bonne soirée et à bientôt

    RăspundețiȘtergere
  21. Salut.
    Imi place foarte mult blogul tau. As vrea sa facem schimb de linkuri. Viziteaza http://reteteilustrate.blogspot.com/ si spune-mi daca vrei. O zi faina.

    RăspundețiȘtergere
  22. Pfiuuuu, bravo Ala. Arata de lesini

    RăspundețiȘtergere
  23. arata bine il voi incerca chiar astazi

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumesc Bucataras :)

    Anonim, astept sa-mi spui cum ti-a palcut ;)

    RăspundețiȘtergere
  25. Ce super arata!!!! Da foarte bine pe masa. Il voi incerca si eu - suna simplu de facut si delicios!! Multumim de reteta!

    RăspundețiȘtergere
  26. Cu ce se poate asorta checul acesta ? (pt un pranz cu coateel pe birou) ? :P

    o salata ? un sos?
    idei ?

    RăspundețiȘtergere
  27. toate mancarurile arata foarte bine. Succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  28. Mmmm, bun! Un aperitiv desavarsit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun, bun, cu siguranta o sa-l preparam si noi!

      Ștergere
  29. salut iubitorii de bucătărie
    pentru bucataria dvs ceea ce aveți nevoie
    condimente, Legume, fructe, Aperitive, Bauturi, furculiță, cutit, lingura
    Dacă vrei mai mult.... situl www.Anuntul-galben.ro site de anunturi gratuite noi din Romania este dispoziția dumneavoastră..

    RăspundețiȘtergere
  30. Estou alegre por encontrar blogs como o seu, ao ler algumas coisas,
    reparei que tem aqui um bom blog, feito com carinho.Posso dizer que gostei do que li e desde já quero dar-lhe os parabéns, decerto que virei aqui mais vezes.
    Sou António Batalha.
    Que lhe deseja muitas felicidade e saúde em toda a sua casa.
    PS.Se desejar visite O Peregrino E Servo, e se o desejar siga, mas só se gostar, eu vou retribuir seguindo também o seu.
    http://peregrinoeservoantoniobatalha.blogspot.pt/

    RăspundețiȘtergere