marți, 4 august 2009
Biscuiti cu telemea
Ingrediente:
220 gr faina
100 gr unt
150 gr telemea
2 oua
sare
2 lingurite pasta de gulas iute
susan
1 lingura lapte
Se framanta un aluat din faina, unt, telemea rasa, 1 ou si 1 albus, sare in functie de cat de sarata este telemeaua si pasta de gulas iute (puteti inlocui cu boia iute sau nu si pasta de tomate). Se lasa 30 de minute la frigider. Se intinde apoi o foaie si se decupeaza forme. Se ung cu galbenusul amestecat cu 1 lingura de lapte si se presara cu susan. Se coc aprox 20 de minute, pana incep sa se rumeneasca.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
mmmm.....devono essere proprio buoni!!!
RăspundețiȘtergereGrazie Federica !
RăspundețiȘtergeremmm...sunt moarta dupa genu asta de aluaturi!super
RăspundețiȘtergereDa Antzu, sunt foarte buni. Si sotul meu e mare amator :)
RăspundețiȘtergere